Unibet Sports TV Guide: maak sportwedstrijden beschouwen nóg spannender! [Advertorial]

Foto’s schiet de kleine tablet met de 5 en 1, 2 megapixel camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het apparaat. De Nexus 7 is ook voorzien van Bluetooth 4. 0 en is middels de Qi-standaard draadloos met te laden. Er is een app om liedjes van de radio op te nemen en de stem met de dj te verwijderen en de 4GB aan interne opslag is uit te breiden met een geheugenkaartje.

Tevens werd gisteren deze de Europese Commissie volgend jaar nieuwe telecomregels eis invoeren. Dit heeft waarschijnlijk gevolgen voor WhatsApp, want de EU wilt de chat-app gaan meetellen. Bijgaand moet de concurrentiestrijd medio de diverse providers eerlijker gemaakt worden. De Samsung Galaxy S6 en S6 Edge draaien bij levering op Android 5. 0, maar worden mogelijk vluchtig bijgewerkt naar een nieuwere versie van het besturingssysteem. Een forumlid van XDA-Developers laat zien Android 5. 1. 1 al te draaien.

Sony heeft boven een blog op is eigen website aangegeven deze Android 4. 3 voor Xperia-toestellen beschikbaar komt. Hierbij gaat het om de Xperia Z, Experia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia SP plus Xperia Z Ultra. Een flinke lijst dus. Samsung en HTC hebben tegenover TechRadar aangegeven dat ze kijken naar een Android 4. 3-update voor hun toestellen, echter geven hierbij verder nog geen informatie vrij. HTC-topman Jeff Gordon meldt het volgende: “We bekijken Android 4. 3 nu om te zien hoe deze update binnen onze plannen past. ”

De G Flex 2 krijgt naar verluidt een behuizing van stevig rubber, waardoor het toestel in dezelfde hoek van 90 graden kan worden gebogen. Vanwege deze mate van flexibiliteit te behalen, is u heel waarschijnlijk dat de G Flex 2 tevens Boom Beach diamanten beschikt ook een buigbare accu. LG heeft nog geen reactie gegeven op de geruchten. »¿ ICT Security Specialist Elmore from Bridgewater, usually spends time with hobbies for instance jazz, boom beach nieuws and kids. Finds the entire world an interesting place we have spent 8 months at Biblical Tels – Megiddo.De LG G Watch en de Samsung Gear Live zijn binnenkort al te reserveren in Google Play en de Motorola Moto 360 volgt arriveren zomer.

De G Flex is LG’s voornaamste smartphone met een gebogen scherm. Het 6 inch-scherm met een 720p-resolutie zijn voorzien van de flexibele oled-technologie plus geeft het toestel een opvallend design. Het beeld is licht gebogen en het toestel is met het dunste punt 7, 9 millimeter dik. Op die render is te zien dat de HTC One Max inderdaad een grotere variatie van de HTC One is, en net wanneer de HTC One Mini vrijwel op geen louter punt verschilt met HTC’s huidige vlaggenschip.

De Korenbeurs bevindt zich vlakbij Utrecht CS, op 5 minuten loopafstand. Volg vanuit de stationshal de borden richting de Jaarbeurs, sla linksaf de Croeselaan in en jouw ziet na ca. 300 meter café de Korenbeurs. Bijvoorbeeld je wellicht merkt, is onze eerste indruk met de Xperia Z2 positief. Helaas hebben we het toestel nog niet uitgebreid genoeg kunnen testen door een volledig oordeel bij vellen, maar hier komt eind maart verandering bij wanneer de smartphone wereldwijd wordt uitgebracht.

De Galaxy NX huisvest voor al deze verschillende taken dezelfde quadcore-processor die draait op 1. 6GHz en een 20, 3-megapixel-sensor en beslist 4, 8 inch-hd-scherm. Hij schiet filmpjes met een resolutie van maximaal 1080p, en dankzij de sluitertijd van 1/6000e seconde kun je met de ‘fast shooting’-functie acht foto’s per seconde maken. Ook de Galaxy S III kan binnenkort een kleine update tegemoetzien: de software wordt naar Android 4. 1. 2 Jelly Bean geüpdatet. De update gaat rond Kerstmis verspreid worden.