Texas Instruments toont fors uitgevallen Android Zoom

De update is nu binnen bij halen voor gebruikers bij Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland en u Verenigd Koninkrijk. Hoewel de Amerikaanse gebruikers al enige tijd de Android 3. 2 update hebben ontvangen was het in Europa Boom Beach hack vooralsnog afwachten voor Motorola de update ging uitvoeren. Anders dan in de Verenigde Staten is niet Google maar Motorola aansprakelijk voor de updates met de Motorola Xoom.

In het filmpje is te zien hoe mensen in de rij aan u wachten zijn voor een nieuwe iPhone terwijl iemand met een Galaxy S II komt voorbijgelopen door een oplader af te geven. Hiervoor maakt de persoon gebruik van Google Navigatie. Op de belangstelling hoeveel hij voor de app heeft betaald zegt de eigenaar van de Galaxy S II deze deze gratis wordt meegeleverd. Een wachtende in de rij reageert met de zin: ‘We just got Samsunged. ’ De reclame zit goed in mekaar en is zeer zeker de moeite waard om even te bekijken.

Google Opinion Rewards biedt vragenlijsten waarvoor je beslist vergoeding krijgt, maar ook enquêtes zonder beloning. Je kunt zelf aangeven alsof je die wel ofwel niet wilt invullen. De app vereist Android 2. 3. 3 en hoger en tenminste 1, 9MB aan vrije opslagruimte. Boven principe werkt Google Opinion Rewards met vrijwel elk Android-toestel, al melden verschillende gebruikers dat de vragenlijsten niet worden ingeladen. We verwachten echter dat dat een kleine bug zijn die op korte termijn wordt opgelost.

Hoewel er nog genkel officiële bevestiging is, gaat er een gerucht rond dat Honeycomb alleen bij Android-tablets met een multikernprocessor draait. Ook is dezelfde resolutie van 1. 280 bij 720 pixels vereist. Dit beweert de manager van Enspert, een Koreaanse fabrikant van Android-tablets. »¿41 year old Program Manager (Tv or Radio ) Joan Buffington from Cambridge Bay, has pastimes for instance lacemaking, boom beach nieuws and creating a house. Gains a lot of motivation from life by visiting locales like Taj Mahal.Als dit waar is, dan komt er waarschijnlijk geen upgrade voor de Galaxy Tab. Dit is jammer, maar we zagen het al wel aankomen. Samsung liet namelijk in september al weten dat de Galaxy Tab geen Honeycomb krijgt. “Honeycomb wordt gebruikt door de volgende generatie tabletcomputers en is speciaal geoptimaliseerd voor andere soorten tablets”, zegt JK Shin van Samsung Electronics.

DesignDe AT-AS40D2 ben qua vorm niets veranderd ten opzichte van is voorganger. Het ontwerp lijkt door de afgeronde hoeken een beetje op de HTC Explorer en de zilverkleurige rand die de bovenkant van het toestel siert maakt dat u toestel stijlvol oogt. De plastic achterklep verraadt deze we te maken hebben met een budgettoestel, toch deze voelt door het reliëf niet overdreven goedkoop aan. Net als de meeste recente Wolfgang-toestellen heeft de AT-AS40D2 de hedendaagse aanraakgevoelige menu-, home-, en vorigetoets.

Als jouw Firefox gebruikt op de computer als je primaire browser, dan is de mobiele versie voor Android zeker aan te raden. Vooral de synchronisatie onder de verschillende versies ben een echte meerwaarde ten opzichte van de standaardbrowser van Android. Ook de manier waarop tabbladen word weergegeven is bijzonder handig. Qua laadtijden moet Firefox voor Android het vaak afleggen, maar de snelheidsverbeteringen zijn hopelijk ook mobiel toegevoegd.