Zo zien de nieuwe ‘smartwatch’ en MediaPad X1 van Huawei eruit

The Agora reached a very late stage of development, manufacturing had commenced and we were within days of shipping the product to customers. But it now seems certain the current Agora specifications will limit its compatibility or interoperability in the near future. Eigenlijk behoren het toestel al met 15 december z’n debuut maken voor een kostprijs van slechts $199. Later werd de prijs verhoogd naar $299 voor u basismodel en $399 aan de Pro-versie, die voorzien is van Wi-Fi, GPS en een camera. Er gingen eerder al geruchten dat Dell met een dergelijke tablet bezig zou zijn. Nu is ze wat concreter terechtkomen.

Als een toestel de update naar Ice Cream Sandwich krijgt, zal Sense 3. 6 niet word geüpdatet naar versie 4. Dit komt omdat Sense 4 alleen op specifieke hardware werkt. HTC blijft wel updates verspreiden voor Honeycomb- en Gingerbread-toestellen, maar dit zullen alleen belangrijke beveiligingsupdates zijn. Volgens Android & Me is videobellen 1 van de grootste vernieuwingen in Gingerbread. Mogelijk brengt Google de service Talk Video naar het Android-platform. Hierdoor hoeven gebruikers applicaties zoals Qik niet meer te gebruiken.

Aangezien de eerste kwartaal van 2012 al begonnen is, zou eigenaren van de HTC Flyer binnen negen weken de update naar Android 4. 0 Ice Cream Sandwich kunnen verwachten. Gekeken naar de hardware met de tablet zou de geen probleem moeten bestaan om ICS te beheersen draaien, zelfs niet indien deze flink is aangepast met HTC Sense. Daarnaast zijn de Telefoon-app, Hangouts en het toetsenbord vernieuwd en is office-pakket QuickOffice diep geïntegreerd in het besturingssysteem. Lees er langer over op onze Android 4. 4-overzichtspagina.

De vierde verjaardag van de T-Mobile G1 is dezelfde mooie mijlpaal. Op naar de volgende vier jaar! Misschien vinden we in 2017 de LG Nexus 4 wel een ‘oude en langzame smartphone’. Gebruikers van XDA melden overigens dat S Health niet werkt, maar de overige uitgelekte Galaxy S5 apps zouden ook op de huidige Samsung-toestellen moeten functioneren. Voor installatie zijn het nodig om de bestaande apps te elimineren of te bevriezen. Dat laatste is alleen mogelijk met Titanium Backup plus een geroot toestel.

Momenteel ben de LG G3 het enige Android-toestel dat boven de Benelux verschijnt plus zeker zal beschikken aangaande een QHD-scherm met een resolutie van 2560 betreffende 1440 pixels. Er zou echter ook zogenoemde Prime-versies van de Galaxy S5 en HTC One M8 in de maak is die over een dergelijke hoge schermresolutie beschikken. De Xperia Z3 wordt volgens IT168 al in augustus van dit jaar aangekondigd. Dit lijkt niet eenheid ondenkbaar, aangezien de Xperia Z1 ook vrij kort na de Xperia Z werd aangekondigd. »¿26 year-old ICT Techniques Test Engineer Joan Finger from Owen Sound, has several hobbies including country music, boom beach nieuws and books. Continues to be inspired how enormous the earth is after making a trip to Historic Centre of the City of Pienza.Hopelijk verschijnt de applicatie spoedig in de Android Market. En wie niet karaf wachten, kan op het forum van XDA terecht.

Onderzoekers van de Vrije Universiteit melden een groot beveiligingslek in Android gevonden te hebben. Opvallend is dat Google hier al langere van op de bult zou zijn, maar tot en met op heden nog niks heeft gedaan. Deze geeft kwaadwillenden vervolgens de mogelijkheid om allerlei zaken gratis Boom Beach diamanten met het apparaat te doen zonder dat de gebruiker hiervan afweet. Denk aan het installeren van een malafide app vanwege berichtjes te onderscheppen.

Hierdoor hoeven fabrikanten van dergelijke goedkope Android-apparaten niet meer terug bij grijpen naar een oudere Android-versie, wat er op termijn voor moet zorgen dat de fragmentatie afneemt. Lees er meer over in ons artikel over Project Svelte, dat Android stroomlijnt en fragmentatie terugdringt. Meer lezen over Android 4. 4? Neem dan een kijkje op de Android 4. 4 overzichtspagina. Hieronder vind je u meest recente nieuws met betrekking tot het besturingssysteem. Weet jij nog meer verbeteringen die Google in Android zou moeten doorvoeren? Laat ze uitvinden in de reacties!