‘Opvolger HTC One wordt HTC One+ bij 1080p-scherm en Android KitKat’

Wat opvalt is datgene Google zo te bekijken pas iets in rekening brengt op je creditcard wanneer de niet-goed-geld-terug-periode met 24 uur is verstreken. Als een klant afziet van de aankoop aflevert Google ook niets betreffende de ontwikkelaar (of betreffende de klant) in rekening. »¿59 yr old Glazier Courtney Bostwick from Utica, enjoys to spend time horse riding, boom beach nieuws and pc activities. Finished a cruise ship experience that consisted of passing by Historic Centre of Telc.Het valt Burnette met dat een hoop lieden moeite hebben om hun creditcardgegevens goed in te stellen. Daardoor zijn daar veel afhakers.

De website DroidLife heeft foto’s gemaakt van een nieuwe Motorola-telefoon. De telefoon heeft dezelfde 12 megapixelcamera, een qHD-display (oftewel 960 bij 540 pixels), een multikernprocessorl plus een krachtige accu aan een capaciteit van 1900 mAh. De foto’s bestaan gratis Boom Beach diamanten erg vaag en onthullen enkel dat de telefoon een HDMI-uitgang en dezelfde USB-poort heeft. Het toestel lijkt op de Droid X, maar er bestaan wel enkele kleine verschillen, zoals de zilveren afwerking.

HTC plus Apple hebben met een wereldwijde schikking een einde gemaakt aan de jarenlange patentstrijd tussen beide bedrijven. Dat meldt Apple boven een persbericht op hen website. De schikking zijn voor tien jaar geldig en heeft betrekking op bepaalde mobiele patenten waar HTC volgens Apple inbreuk op heeft gemaakt. HTC zal de komende tien jaar licentiekosten aan Apple moeten gaan betalen. De precieze bedrag alsmede meer gedetailleerde informatie over de schikking wordt door beide bedrijven niet vrijgegeven. Jeff Fordon, public relations betreffende HTC, heeft echter al tussen neus en lippen door gezegd dat u HTC geen grote sommen geld gaat kosten.

“Omdat bugs in de Android-software op steeds nieuwe manieren belanden misbruikt, is het bijzonder belangrijk dat we vluchtig reageren op deze bugs door beveiligingspatches uit te rollen. Hiermee blijven onze klanten beschermd”, aldus vicepresident Dong Jin Koh met Samsung. “We zijn betreffende mening dat dit nieuwe proces de beveiliging en ervaring van onze iphone 4 flink gaat verbeteren. ”

De eerste OnHub router werd gemaakt door TP-Link en is eind augustus in de VS gelanceerd. In de eerste kwartaal van 2016 is het apparaat eveneens in Nederland beschikbaar aan 229 euro. De TP-Link OnHub zal naast de Asus OnHub blijven bestaan als een iets goedkopere versie. In de VS kost de TP-Link-versie 20 dollar minder. Afgezien van Wave Control is er boven de specificaties van de OnHub niets veranderd. De OnHub ondersteunt 802. 11 a/b/g/n/ac-wifi en de 2, 4GHz- en 5GHz-band plus heeft dezelfde poorten (één LAN-aansluiting en een USB 3. 0-aansluiting). Wel is de Asus OnHub ietwat lichter.

De Galaxy S5 kopen boven Nederland of België karaf vanaf 11 april voordat een adviesprijs van 699 euro. Dat heeft Samsung bekendgemaakt. Voor geïnteresseerden ben het dus nog dezelfde flinke maand wachten tot zij het nieuwe toptoestel van Samsung kunnen aanschaffen. De prijs ligt eveneens in lijn met vorige introducties van de succesvolle Galaxy S-reeks: veel toestellen hebben een prijskaartje betreffende tussen de 600 plus 700 euro.