De beste tablets van 2013 (nummer 5): LG G Pad 8. 3

De Sony Xperia Z1 Compact bestellen kan eveneens in combinatie met beslist 1-jarig T-Mobile abonnement. Je betaalt dan 44 euro voor dezelfde bundel, maar je moet wel 369, 95 euro bijbetalen voor het toestel. Voor beide abonnementen gelden eenmalige aansluitkosten van 30 euro. Wanneer je nu bestelt ontvang je wel een gratis headset bij je telefoon.

De nieuwe Google Glass XE14-firmware, die in feite in februari uitgerold zou worden, is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dit komt omdat de nieuwe firmware op Android 4. 4 KitKat in plaats van Ice Cream Sandwich is gebaseerd. Dat meldt Google op de Google Glass-forums waar AndroidPlanet toegang tot en met heeft. Door de upgrade naar KitKat kan Glass binennkort ook van bluetooth 4. 0 en de bijbehorende api’s gebruikmaken. Bluetooth 4. 0 is uitermate energiezuinig en biedt meer functies voor Google Glass.

Facebook voor Android is misschien niet de beste applicatie in de Android Market, maar de ontwikkelaars maken deze app iedere weleens iets beter. De afgelopen drie maanden is de waardering voor Facebook gestegen van een 3, 4 naar een 3, 6. De nieuwste versie van Boom Beach gratis diamanten de Android-applicatie bevat twee grote updates, zoals de toevoeging van chat en push-notificaties. Vooral de push-notificaties zijn handig, want dat krijg je niet wanneer je de mobiele site van Facebook gebruikt.

Een fabrikant die veel toestellen uitbrengt heeft dus veel meer karwei te verrichten bij beslist updateproces dan bijvoorbeeld Google, die eigenlijk alleen de Nexus-apparaten van een firmware-update voorziet. Om kosten plus tijd te besparen, wensen fabrikanten nog wel eens kiezen om de update-ondersteuning voor een toestel bij stoppen. Daarnaast is de zo dat de update-ondersteuning veelal na twee levensjaar wordt stopgezet, zodat de consument sneller geneigd ben om een nieuw toestel te kopen.

Enige tijd geleden kon je hier met Android Planet lezen over Airpush, een nieuwe advertentiedienst voor Android. Applicaties die samenwerken met de Airpush technologie kunnen advertenties indien notificatie op je Android-telefoon laten zien, zelfs indien de betreffende app niet gebruikt wordt. Airpush zijn natuurlijk een manier aan ontwikkelaars om broodnodige inkomsten te genereren, maar als gebruiker kun je die advertentiedienst betrekkelijk eenvoudig blokkeren.

Toestellen van Sprint werken altijd op het CDMA-netwerk, waardoor ze niet geschikt zijn voor gebruik in Europa. »¿ Anaesthetist Sammie Feth from Anjou, has hobbies for instance jewelry making, boom beach nieuws and rc model boats. Has finished a wonderful round the world journey that covered traveling to the White Monuments of Vladimir and Suzdal.Bovendien hebben de meeste Europese operators geselecteerd voor LTE in plaats van het concurrerende WiMAX. Toch blijkt de HTC Supersonic inderdaad een supertoestel, want hij werkt eveneens op de GSM- en UMTS-netwerken van de Europese operators. Het zou natuurlijk best kunnen, dat we de HTC Supersonic nog meer gaan horen.

In u aankomend weekend lopen de temperaturen in Nederland met naar zo’n 31 graden. Tijd voor wat verfrissing! En dat doen Android-liefhebbers met speciale Android-ijsblokjes, in plaats van naar u strand te gaan alsof voor een ventilator bij zitten. De speciale ijsblokjesvorm is te bestellen aangaande onder andere Entertainment Earth voor 12 dollar (9, 70 euro). De siliconen tray is goed voordat acht grote ijsblokjes in de vorm van het bekende Androidrobotje. Het grote minpunt? De verzendkosten zijn al gauw het dubbele met de aankoopprijs.